Combo VENTO

41.99 

Description

411746

Combo Vento is the adult mask and snorkel combination with single lens snorkel mask and ergonomic snorkel. A simple set for great performance. This combo features a single-lens mask with a silicone face piece of great comfort to wear. It boasts a great downward viewing angle and features easy adjustment buckles on the facepiece. The snorkel is ergonomically designed with silicone mouthpiece, proving ideal for long snorkeling sessions. The snorkel holder is smooth and convenient to use.
The reasons to choose Combo Vento, mask and snorkel combination are:

– Comfortable silicone mask with easy adjustment and large viewing angle
– Ergonomic silicone mouthpiece

Combo Vento është kombinimi i maskës për të rritur dhe snorkelit me maskë snorkelit me një lente të vetme dhe snorkel ergonomik. Një set i thjeshtë për performancë të shkëlqyer. Ky kombinim përmban një maskë me një lente me një pjesë silikoni të fytyrës me komoditet të madh për t’u veshur. Ai krenohet me një kënd të madh shikimi poshtë dhe përmban kopsa të lehta rregulluese në pjesën e fytyrës. Periskopi është projektuar në mënyrë ergonomike me grykë silikoni, duke u dëshmuar ideale për seanca të gjata snorkeling. Mbajtësja e snorkelit është e lëmuar dhe e përshtatshme për t’u përdorur.
Arsyet për të zgjedhur kombinimin Combo Vento, maskë dhe snorkel janë:

– Maskë e rehatshme silikoni me rregullim të lehtë dhe kënd të madh shikimi
– Grykë ergonomike silikoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Combo VENTO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *