Set X-ONE PIRATE

74.00 

Description

410759

The X-One Pirate Set for kids combines the Pirate snorkel mask, X-one fins and Fuji ergonomic snorkel.
A complete set for great performance in the water, even for little divers!
The Pirate Mask has a soft, comfortable silicone face piece, which makes it ideal for prolonged wearing. Easy-to-adjust buckles on the face piece allow the mask to be worn with ease even by children. The special lens allows for a wide viewing angle in the water.
The X-One fins boast a comfortable buckle-free strap adjustment, proving perfect for long snorkeling sessions. The foot pocket is perforated and allows water to flow through, preventing the parachute effect.
The blade is equipped with channel trust technology for channeling energy and precisely directing movements, for perfect results with minimal effort.
The X-One Pirate set is completed by a Fuji ergonomic silicone snorkel with semi-dry top and anti-splash technology. It also features a drain valve for cleaning the snorkel.
This set is ideal for long snorkeling sessions.
The main reasons to choose the X-One Pirate mask, fins and snorkel set are:
– Pirate mask providing great vision, ergonomic, soft on the face
– X-One fins with comfortable adjustment without buckle, perforated foot pocket, channel thrust technology
– Ergonomic snorkel
– Technology and design

Seti X-One Pirate për fëmijë kombinon maskën e snorkelit Pirate, pendët X-one dhe snorkelin ergonomik Fuji.
Një set i plotë për performancë të shkëlqyer në ujë, edhe për zhytësit e vegjël!
Maska Pirate ka një pjesë të butë dhe të rehatshme të fytyrës silikoni, gjë që e bën atë ideale për përdorim afatgjatë. Kopsat e rregullueshme lehtësisht në pjesën e fytyrës lejojnë që maska të përdoret me lehtësi edhe nga fëmijët. Lentet speciale mundësojnë një kënd të gjerë shikimi në ujë.
Pendët X-One mburren me një rregullim të rehatshëm të rripit pa kopsa, duke u dëshmuar të përsosura për seanca të gjata snorkeling. Xhepi i këmbës është i shpuar dhe lejon që uji të rrjedhë, duke parandaluar efektin e parashutës.
Tehu është i pajisur me teknologjinë e besimit të kanalit për kanalizimin e energjisë dhe drejtimin e saktë të lëvizjeve, për rezultate perfekte me përpjekje minimale.
Seti X-One Pirate plotësohet nga një snorkel ergonomik silikoni Fuji me majë gjysmë të thatë dhe teknologji kundër spërkatjes. Gjithashtu përmban një valvul kullimi për pastrimin e snorkelit.
Ky grup është ideal për seanca të gjata snorkeling.
Arsyet kryesore për të zgjedhur setin e maskave, pendëve dhe snorkelit X-One Pirate janë:
– Maskë pirate që ofron vizion të shkëlqyer, ergonomike, e butë në fytyrë
– Penda X-One me rregullim të rehatshëm pa shtrëngim, xhep këmbësh me vrima, teknologji e shtytjes së kanalit
– Periskop ergonomik
– Teknologjia dhe dizajni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set X-ONE PIRATE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *