BISLETT TRAINING BAG

79.99 

Available on backorder

Description

67369

BISLETT TRAINING BAG-The Bislett Training Bag holds everything you need for your indoor or outdoor workout. Multiple compartments and pockets help keep everything organized, and an internal shoe sleeve lets you separate your dirty gear.

Features

 • Main compartment accessed from the top 2 slider zipper
 • Shoe compartment with inner sleeve
 • 1 end compartment
 • Side accessory pocket

Carry straps can be configured to let you carry the bag like a duffel or like a backpack.

Fitting

Regular

 • Specification
 • Weight: 500.0 g
 • Length: 25.0 cm
 • Width: 54.0 cm
 • Depth: 27.0 cm
 • Volume: 36 L

Përshkrim

Çanta e trajnimit Bislett përmban gjithçka që ju nevojitet për stërvitjen tuaj të brendshme ose të jashtme. Ndarjet dhe xhepat e shumtë ju ndihmojnë të mbani gjithçka të organizuar dhe një mëngë e brendshme e këpucëve ju lejon të ndani pajisjet tuaja të ndotura.

Veçoritë

 • Ndarja kryesore aksesohet nga zinxhiri i sipërm 2 rrëshqitës
 • Ndarje këpucësh me mëngë të brendshme
 • 1 ndarje fundore
 • Xhep aksesor anash

Rripat e mbajtjes mund të konfigurohen për t’ju lejuar ta mbani çantën ne dore ose si një çantë shpine.

Pajisjet

E rregullt

 • Specifikim
 • Pesha: 500 g
 • Gjatësia: 25.0 cm
 • Gjerësia: 54.0 cm
 • Thellësia: 27.0 cm
 • Vëllimi: 36 L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BISLETT TRAINING BAG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *