WOMEN’S HENLEY SNEAKERS

172.99 

Description

No. 11705
WOMEN’S HENLEY SNEAKERS
The Women’s Henley is our nautical inspired sneaker hybrid featuring an engineered, quick-drying, and breathable textile and a molded rubber heel strap for stability and protection. The Hover-Stride midsole, and premium footbed provides all the comfort you can dream of, whilst the outsole consist of our H/H Max-Grip rubber compound.
Weight600g
Nr.11705

Women’s Henley është hibridi ynë i atleteve të frymëzuara nga deti, i cili përmban një tekstil të projektuar, që thahet shpejt dhe që merr frymë .Ka gjithashtu një rrip takë gome të derdhur për stabilitet dhe mbrojtje. Sholla e mesit Hover-Stride dhe bazamenti premium ofron të gjithë komoditetin që mund të ëndërroni, ndërsa tabaka e jashtme përbëhet nga përbërësi ynë prej gome H/H Max-Grip.
Pesha: 600g

Madhësia e disponueshme: 37/ 6; 38.7/ 7.5
Ngjyra e disponueshme: 072 ROSE SMOKE

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S HENLEY SNEAKERS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *