GUANTI TEAM

24.99 

Available on backorder

Description

 P2102150

Descrizione

Guanti Team 5 mezze dita in Amara morbidi con doppia cucitura rinforzata sui palmi e sulle dita per una buona presa sulle corde ed una migliore resistenza all’abrasione. Polsino in neoprene, ergonomico con chiusura in velcro sul fondo. Top in spandex per un comfort ottimale. Molto morbidi e confortevoli anche bagnati, si asciugano molto rapidamente

Përshkrim

Ekipi 5 doreza gjysmë gishtash në Amara të butë me qepje të dyfishtë të përforcuar në pëllëmbët dhe gishtat për një kapje të mirë në litarë dhe rezistencë më të mirë ndaj gërryerjes. Pranga neopreni, ergonomike me mbyllje velcro në pjesën e poshtme. Top spandex për rehati optimale. Shumë të buta dhe të rehatshme edhe kur janë të lagura, thahen shumë shpejt

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GUANTI TEAM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *