TEAK WONDER CLEANER LT. 4,0

44.04 

Description

6464644

Descrizione

Teak Wonder Cleaner (pulizia) è un potente detergente che pulisce a fondo il teak, facilmente e con poca fatica, senza che sia necessario carteggiarlo. Il prodotto non è né caustico né aggressivo e non danneggia la gomma dei comenti, le vernici o la ferramenta. Il grigio dell’ossidazione e lo sporco vengono rimossi in pochi minuti. Resa teorica 6-8 mq/lt. Flacone lt. 4.

Unità di misura N

Përshkrim

Pastruesi i Wonder Teak (pastrimi) është një pastrues i fuqishëm që pastron plotësisht tikun lehtë dhe me pak përpjekje, pa nevojën e lëmimit. Produkti nuk është as kaustik dhe as agresiv dhe nuk dëmton gomën e komenteve, bojrave ose pajisjeve. Gri i oksidimit dhe papastërtisë hiqen brenda pak minutash. Rendimenti teorik 6-8 mm / lt. Shishe lt. 4

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEAK WONDER CLEANER LT. 4,0”

Your email address will not be published. Required fields are marked *