CUSCINETTO ABRASIVO EXTRA FORTE

11.99 

Description

 0920252

CUSCINETTO ABRASIVO NERO

Descrizione

Cuscinetto abrasivo Nero, abrasione extra forte, per la pulizia di ponti e superfici in vetroresina. Non indicato per superifici verniciate o lucidate. Da applicare al supporto art. 0920270. Dim. cm. 25x10x2,5. Conf. pz. 2

Unità di misura CF

Përshkrim

Sfungjer gërryes i bardhë, gërryerje e lehtë, për pastrimin e kuvertave dhe sipërfaqeve prej tekstil me fije qelqi. Nuk është i përshtatshëm për sipërfaqe të lyer ose të lëmuar. Dim. Cm. 25x10x2.5. Pako në copë. 2

Njësia e matjes CF

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUSCINETTO ABRASIVO EXTRA FORTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *