TEAK OIL

41.99 

Available on backorder

Description

6460925

Descrizione

Prodotto a base acqua, non aggredisce la gommatura della coperta, ideale per il trattamento protettivo specificatamente destinato ai ponti di coperta ma anche per sedie, tavoli, gazebi o più in generale per il mantenimento del legno al naturale. Prima dell’applicazione pulire perfettamente il teak, assicurandosi che il colore del legno sia uniforme, privo di chiazze o di vecchi residui. Di tonalità leggermente ambrata per sottolineare la venatura e la bellezza del teak. Da stendere sia a pennello che a rullo. Resa teorica 15 mq/L. Latta lt 1

Unità di misura

N
PERKTHIMI

6460925

VAJ TEKU LT.1

Përshkrimi

Produkt me bazë uji, nuk sulmon gomën e kuvertës, ideal për trajtimin mbrojtës të destinuar posaçërisht për kuvertën e kuvertës por edhe për karriget, tavolinat, belvederët ose në përgjithësi për mirëmbajtjen e drurit natyral. Para aplikimit, pastroni në mënyrë të përsosur dru tik, duke u siguruar që ngjyra e drurit të jetë uniforme, pa njolla apo mbetje të vjetra. Ngjyrë pak qelibar për të theksuar kokrrën dhe bukurinë e dru tik. Aplikohet si me furçë ashtu edhe me rul. Mbulimi teorik 15 m2/L. 1 litër kanaçe

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEAK OIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *