SEASIDE DRY BAG 20 L

25.99 

Available on backorder

Description

415612

The Seaside Dry bag is available in various sizes and can be carried by the handle or worn on the shoulder with the adjustable shoulder straps. This dry bag is perfect for anyone looking for a reliable and durable way to protect their belongings from water and outdoor elements.

Capacity:
Light Blue – 20 L

• Waterproof material covered in fabric
• Roll-up closure with buckle
• Fastener D-ring
• Comes in 3 different sizes to meet your needs: 5, 10 & 20 Liters

For care and maintenance, carefully read the instructions that come in the packaging to properly maintain the product.

Çanta Seaside Dry është e disponueshme në madhësi të ndryshme dhe mund të mbahet me dorezë ose të vishet në shpatull me rripat e rregullueshëm të shpatullave. Eshtë e përkryer për këdo që kërkon një mënyrë të besueshme dhe të qëndrueshme për të mbrojtur sendet e tyre nga uji dhe elementët e jashtëm.

Kapaciteti:
Blu e lehtë – 20 litra

• Material i papërshkueshëm nga uji i mbuluar me pëlhurë
• Mbyllje rrotulluese me shtrëngim
• Mbërthyes D-unazë
• Vjen në 3 madhësi të ndryshme për të përmbushur nevojat tuaja: 5, 10 dhe 20 Litra

Për kujdesin dhe mirëmbajtjen, lexoni me kujdes udhëzimet që vijnë në paketim për të ruajtur siç duhet produktin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SEASIDE DRY BAG 20 L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *