FINS X-ONE JUNIOR

33.00 

Description

410345

The X-One Junior snorkel fins have an open heel. Equipped with a buckle-free heel strap allows your child to wear the fins comfortably both in and out of the water.
The X-One Junior snorkel fin is sturdy and durable, yet boasts a lightweight flipper thanks to Channel Thrust technology.
Your child will enjoy their adventures: the heel has holes that make the water drain faster, helping little ones swim with agility.

Ideal for exploring warm tropical seas or temperate waters. With the X-One open bootie fin model, kids will be excited to follow the older ones in snorkeling.
The main features that make this fin very comfortable and easy to handle are:

Riddled foot pocket avoids parachute effect.
Buckle-free strap design
Short, lightweight blade allowing you to carry your fins on trips around the world
Channel Thrust technology that uses soft longitudinal inserts to allow controlled deformation of the blade while finning

Pendët e snorkelit X-One Junior kanë një thembër të hapur. E pajisur me një rrip takë pa kopsa i lejon fëmijës suaj të mbajë pendët rehat si brenda dhe jashtë ujit.
Penda e snorkelit X-One Junior është e fortë dhe e qëndrueshme, megjithatë krenohet me një rrokullisje të lehtë falë teknologjisë Channel Thrust.
Fëmija juaj do të shijojë aventurat e tij: thembra ka vrima që e bëjnë ujin të rrjedhë më shpejt, duke i ndihmuar të vegjlit të notojnë me shkathtësi.

Ideale për të eksploruar dete të ngrohta tropikale ose ujëra të butë. Me modelin e hapur të çizmeve X-One, fëmijët do të entuziazmohen të ndjekin më të mëdhenjtë në snorkeling.
Karakteristikat kryesore që e bëjnë këtë pendë shumë të rehatshme dhe të lehtë për t’u trajtuar janë:

Xhepi i këmbës i shpuar shmang efektin e parashutës.
Dizajni i rripit pa kops
Teh i shkurtër dhe i lehtë që ju lejon të mbani pendët tuaja në udhëtime nëpër botë
Teknologjia Channel Thrust që përdor futje të buta gjatësore për të lejuar deformimin e kontrolluar të tehut gjatë mbulimit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FINS X-ONE JUNIOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *