Mask Gamma Jr

42.99 

Description

411344

The Gamma Jr is the new Mares mask for kids with a TPR skirt. It also includes polycarbonate lenses with anti-fog and UV blocking treatment.
The Gamma mask for kids adapts to every face shape thanks to its adjustable buckles with double buttons and a double silicone strap.
The main features of the Gamma snorkeling mask are:
– A TPR skirt
– Polycarbonate lenses with anti-fog and UV blocking treatment
– Adjustable buckles with buttons
– A double silicone strap

Gamma Jr është maska e re Mares për fëmijët me një fund TPR. Ai përfshin gjithashtu lente polikarbonate me trajtim kundër mjegullës dhe bllokimit të rrezeve ultraviolet.
Maska Gamma për fëmijë përshtatet me çdo formë fytyre falë kopsave të saj të rregullueshme me butona të dyfishtë dhe një rrip të dyfishtë silikoni.
Karakteristikat kryesore të maskës Gamma snorkeling janë:
– Një fund TPR
– Lente polikarbonate me trajtim kundër mjegullës dhe bllokimit të UV
– Kopsa të rregullueshme me butona
– Një rrip të dyfishtë silikoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mask Gamma Jr”

Your email address will not be published. Required fields are marked *