Jobe Turbo Pump 12V

114.99 

Category: Tag:

Description

Product ID 410017201

Hands down the best 12V pump on the market. The pump includes 4 different nozzles, a Halkey Roberts nozzle and a crush resistant hose that fills up to 2.5 psi/0.17 bar. Get on the water in a split second.
 • 12v pump
 • 29 Ampere required
 • 4 different nozzles to fit most valves
 • Airflow 23,5 ft3/min
 • Crush resistant hose
 • Pressure: up to 0,16 bar (2,3PSI)
 • Dimensions: 6,3″ x 4,9″ x 4,9″ | 16 x 12,5 x 12,5cm
 • Pranoni pompën më të mirë 12V në treg. Pompa përfshin 4 hundë të ndryshme, një hundë Halkey Roberts dhe një zorrë rezistente ndaj shtypjes që mbush deri në 2,5 psi/0,17 bar. Hyni në ujë në një pjesë të sekondës.
  Pompë 12v
  Kërkohet 29 Amper
  4 hundë të ndryshme për t’iu përshtatur shumicës së valvulave
  Rrjedha e ajrit 23,5 ft3/min
  Zorrë rezistente ndaj shtypjes
  Presioni: deri në 0,16 bar (2,3 PSI)
  Përmasat: 6,3″ x 4,9″ x 4,9″ | 16 x 12,5 x 12,5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Turbo Pump 12V”

Your email address will not be published. Required fields are marked *