NON SLIP MELAMINE TABLEWARE PACK MISTRAL

187.00 

Available on backorder

Description

The MISTRAL melamine tableware pack of 25 pieces is a practical melamine set for 6 people. It is made up of 6 dinner plates, 6 soup and dessert bowls and 6 stackable mugs.

Perkthimi:
Paketa MISTRAL e enëve melamine me 25 copë është një komplet praktik melamine për 6 persona. Ai përbëhet nga 6 pjata darke, 6 tasa supash dhe ëmbëlsirash dhe 6 gota të stivueshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON SLIP MELAMINE TABLEWARE PACK MISTRAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *