MELAMINE BOWL, SUMMER – BONE, 6 PCS

42.99 

Available on backorder

Description

11017

The bowl from the Summer collection is individually sized, perfect for breakfasts, appetizers or sauces.
This product is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.
The Summer line products have a colour interior and an off-white exterior, ideal for combining with other melamine kitchenware.
All Marine Business kitchenware pieces are made of 100% high density melamine, drop-proof and dishwasher-safe.

Perkthimi:

Tasi nga koleksioni Summer ka përmasa individuale, i përsosur për mëngjes, meze ose salca.
Ky produkt është bërë nga melamine me cilësi të lartë dhe shkon me aksesorë të tjerë melamine nga i njëjti koleksion.
Produktet e linjës Summer kanë një brendësi me ngjyra dhe një të jashtme ngjyrë të bardhë, ideale për t’u kombinuar me enë të tjera gatimi melamine.
Të gjitha pjesët e enëve të kuzhinës të Marine Business janë bërë nga melamine 100% me densitet të lartë, rezistente ndaj rënies dhe të sigurt për larje enësh.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE BOWL, SUMMER – BONE, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *