NON-SLIP BLACK MELAMINE DESSERT PLATE – LOMBOK, 6 PCS

55.00 

Available on backorder

Category:

Description

67023

Square melamine dinner plate from the LOMBOK line.
The dinner plate is made from black melamine.
Designed for modern sailors, sushi lovers and designed according to the new lines of boats.

PERKTHIMI:

Pjatë darke katrore melamine nga linja LOMBOK.
Pjata e darkës është bërë nga melamine e zezë.
Projektuar për marinarët modernë, adhuruesit e sushit dhe projektuar sipas linjave të reja të varkave.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NON-SLIP BLACK MELAMINE DESSERT PLATE – LOMBOK, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *