MEN’S CASCAIS TRUNKS

64.99 

Description

No. 34031
MEN’S CASCAIS TRUNKS
With an inner mesh brief and comfortable drawcord, these quick-dry trunks are ready for summer in the water.
Weight180g
Nr. 34031

Me një pjese të shkurtër rrjetë të brendshme dhe të rehatshme, këto tuta plazhi që thahen shpejt janë gati për verën në ujë.
Pesha: 180g

Madhësia e disponueshme: M
Ngjyra e disponueshme: 428 POWDER GREEN
Madhësia e disponueshme: M 
Ngjyra e disponueshme: 606

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEN’S CASCAIS TRUNKS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *