MELAMINE NON-SLIP DINNER PLATE MONACO, 6 PC

26.00 

Available on backorder

Description

The MONACO dinner plate, manufactured in melamine, has a non-slip ring on its base to help it stick to the table and prevent food sliding off during sailing or in high seas.

Perkthimi:

Pjata e darkës MONACO, e prodhuar në melaminë, ka një unazë që nuk rrëshqet në bazën e saj për ta ndihmuar atë të ngjitet në tryezë dhe të parandalojë rrëshqitjen e ushqimit gjatë lundrimit ose në det të hapur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP DINNER PLATE MONACO, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *