MELAMINE NON-SLIP DESSERT PLATE MISTRAL, 6 PC

35.00 

Description

17003

The melamine dessert dish is part of the melamine tableware unbreakable MISTRAL collection which has flat, deep and dessert dishes.

Perkthimi:

Pjata e ëmbëlsirave melamine është pjesë e koleksionit të enëve të tavolinës melamine të pathyeshme MISTRAL e cila ka pjata të sheshta, të thella dhe ëmbëlsirash.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE NON-SLIP DESSERT PLATE MISTRAL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *