MELAMINE MUG, SUMMER – CORAL, 6 PCS

46.99 

Description

11024

The resistant and stackable Summer melamine mug allows you to use it both to enjoy a good cappuccino or coffee as well as a mug of beer.

This mug is made of high quality melamine and goes with other melamine accessories from the same collection.

Perkthimi:

Gotë e madhe prej melaminë Summer, rezistent dhe  ju lejon ta përdorni atë për të shijuar një kapuçino ose kafe të mirë, si dhe një gotë me birrë.

Kjo turi është bërë nga melamina me cilësi të lartë dhe shkon me pajisje të tjera melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE MUG, SUMMER – CORAL, 6 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *