MANARA 550 PILOT HOUSE

Description

Manara 550 Pilot House è il giusto compromesso per chi chiede un’imbarcazione da utilizzare sia per la pesca sportiva, sia con la famiglia.

Tra i suoi pregi vanta di una carena stabile in grado di garantire un’ottima tenuta di mare e grazie alla predisposizione per montare motori poco potenti, può essere guidata senza patente.

La Cabina pùò ospitare 2/3 posti letto e W.C. marino sotto il medesimo.

Il pozzetto di grande dimensioni e libero è adatto alla pesca e alle attività sportive.

PILOTINA NE SHITJE

Pilotina Manara 550 është kompromisi i duhur për ata që kërkojnë që një varkë të përdoret si për peshkim sportiv ashtu edhe me familjen.

Ndër avantazhet e tij, ai krenohet me një byk të qëndrueshëm në gjendje të garantojë aftësi të shkëlqyera detare dhe falë predispozicionit për të montuar motorë me fuqi të ulët, mund të drejtohet pa licencë.

Kabina mund të akomodojë 2/3 krevate dhe W.C. detare nën të njëjtën.

Kabina e madhe dhe e lirë është e përshtatshme për peshkim dhe aktivitete sportive.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MANARA 550 PILOT HOUSE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *