SPX RIB 24 Dinette / SOLD

Description

DESCRIZIONE

Il gommone Spx Rib 24, lungo fuori tutto 7,48 mt. e largo 2,80 mt., omologato CE in cat. B, può trasportare fino a 14 passeggeri.
Costruito con le migliori materie prime (come le resine vinilestere ed il gel coat neopentilico), esso si distingue per la sua linea pura e innovativa, e soprattutto per una minuziosa articolazione degli spazi e per la cura di ogni minimo dettaglio, quali si trovano solo in imbarcazioni di categoria superiore.
Il profilo sportivo del battello, aerodinamico e insieme classicamente armonico, si accompagna a un comfort e ad una ergonomia del posto di comando, dei servizi e dei disimpegni senza rivali per la categoria.
L’ampio prendisole di poppa, coordinato con lo schienale abbattibile del divano, è configurabile in pochi secondi in tre varianti, celando al suo interno un enorme gavone.
A prua un ulteriore prendisole, anch’esso di generose dimensioni, è collegato a un altro gavone di facile accesso e idoneo per un ampio stivaggio.
La seduta è arricchita, oltre che di un tavolo a ribalta, anche di un lavello e di un frigorifero a pozzetto.
La consolle di guida, essenziale nelle linee, semplice e intuitiva nella gestione, è dotata di tutti gli strumenti utili a garantire un totale controllo del battello.
All’interno della consolle è allocato un vano spogliatoio dotabile a richiesta di un wc.
Ampie plancette di poppa rendono ancora più coinvolgente la fruibilità del battello.
La carena, solida e fluida, è uno dei punti di forza di questo ambizioso manufatto.
Stabile, veloce e sicura consente di toccare, con le motorizzazioni più performanti, punte di oltre 50 nodi.
Le customizzazioni del battello – un piccolo e vero brand di lusso alla portata di molti appassionati del mare – sono praticamente illimitate.
Si può, ad esempio, personalizzare il colore del gel coat, dei tubolari, del teak, delle cuscinerie, ecc., come pure si può scegliere un roll bar in vtr o in acciaio.

DOTAZIONI

 • Copriconsolle
 • Coprigommone
 • Copriseduta pilota
 • Ganci di sollevamento e kit sospendite
 • Tendalino parasole
 • wc nautico/chimico interno cabina
 • Salpancora elettrico + ancora inox kg.5 + catena mt.25
 • Roll bar completo di luci di via
 • Full teak sintetico
 • Asta portabandiera
 • Portabombole
 • Strumento 6 o 7 pollici gps, chartplotter
 • Faro di profondità (se presente rollbar)
 • Personalizzazione colore tubolari e cuscinerie con cuciture in contrasto
 • personalizzazione colore vetroresina
 • Vhf
 • Hi-Fi 6 altoparlanti
 • Frigorifero

Përshkrim

Varka Spx Rib 24, me një gjatësi të përgjithshme prej 7.48 metrash. dhe 2.80 metra e gjerë, CE miratuar në cat. B, mund të transportojë deri në 14 pasagjerë.

E ndërtuar me lëndët e para më të mira (si rrëshirat vinylester dhe veshje me xhel neopentyl), ajo shquhet për linjën e saj të pastër dhe novatore, dhe mbi të gjitha për një projektim të përpiktë të hapësirave dhe për vëmendjen ndaj çdo detaji, që mund të gjendet vetëm në varkat e kategorisë më të lartë.

Profili sportiv i varkës, aerodinamik dhe njëkohësisht klasik harmonik, shoqërohet me një komoditet dhe ergonomi të postkomandës, shërbimeve dhe korridoreve të pakrahasueshme për kategorinë.

Krevati i madh i pasmë, i koordinuar me mbështetësen e palosshme të divanit, mund të konfigurohet në tre variante në sekonda, duke fshehur brenda një dollap të madh.

Në hark, një shesh dielli tjetër, gjithashtu me dimensione bujare, është i lidhur me një dollap tjetër që është i lehtë për t’u aksesuar dhe i përshtatshëm për ruajtje të bollshme.

Vendi është pasuruar jo vetëm me një tavolinë të palosshme, por edhe me një lavaman dhe një frigorifer në kabinën.

Konzola e drejtimit, thelbësore në linjat e saj, e thjeshtë dhe intuitive në menaxhimin e saj, është e pajisur me të gjitha mjetet e dobishme për të siguruar kontrollin total të varkës.

Brenda konsolës ka një dhomë zhveshjeje që mund të pajiset me tualet sipas kërkesës.

Platformat e mëdha të ashpra e bëjnë përdorshmërinë e varkës edhe më tërheqëse.

Trupi i ngurtë dhe i lëngshëm është një nga pikat e forta të këtij artifakti ambicioz.

I qëndrueshëm, i shpejtë dhe i sigurt, ju lejon të prekni maja me mbi 50 nyje me motorët më performues.

Përshtatjet e varkës – një markë e vogël dhe e vërtetë luksoze brenda mundësive të shumë adhuruesve të detit – janë praktikisht të pakufizuara.

Për shembull, ju mund të personalizoni ngjyrën e veshjes së xhel, tubave, dru tik, jastëkëve, etj., si dhe të zgjidhni një shirit rrotullimi në tekstil me fije qelqi ose çeliku.

SPX RIB 24 Dinette, me motor FB Mercury 300 HP, DOREZIMI 2022 OFROHET NGA CREW SHOP & TSTS GROUP KONCESIONARI SHQIPTAR I GOMONEVE SPX RIB

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPX RIB 24 Dinette / SOLD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *