LAGOON 560

3,000.00 

Description

01.06-01.07 01.07-01.08 01.08-01.09 01.09-01.10
20,000€ 24,000€ 26,000€ 18,000€

Lagoon 560 S2, modeli i vitit 2015, ndodhet në Tivat, Mali i Zi. Me 12 shtretër dhe 5 kabina, ju mund të shijoni pushimet tuaja 2022 në Mal të Zi me familjen ose miqtë tuaj. Lagoon 560 është një zgjedhje e shkëlqyer për qira një ose më shumë javë në Shqipëri.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAGOON 560”

Your email address will not be published. Required fields are marked *