Jobe Sonic Wakesurfer

573.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

582522001

JOBE SONIC WAKESURFER

Introducing the Jobe Sonic wakesurfer! This high-end wakesurfer is a hybrid which comes with a lightweight EPS foam core and is as light as can be. Want to do some tricks? Maybe just cruise behind the boat? The Sonic is you quiver killer that can do it all! Added channels in the tail and a double concave ensure floatation and control. A board for the beginner and intermediate rider that wants to progress and improve their wakeskills.
FEATURES
 • 3 nylon fins
 • Beginners and intermediate board
 • Double concave tip and center
 • Extra channels in the tail for traction
 • High pressed compression molded
 • Light weight machined EPS foam core
 • Machined Grooved EVA deck with extra tall tail kick
 • Made with 100% solar power
 • Rocker: 2.1″ | 5,33 CM
 • Thermoformed
 • Wakesurf style
 • Recommended rider weight: Up to 90kg | 200 Ibs
 • Dimensions: 135,5 cm x 51 cm | 53,3″ x 20,1″

PERKTHIMI

582522001

JOBE SONIC WAKESURFER
Prezantimi  Jobe Sonic! Ky wakesurfer i nivelit të lartë është një hibrid që vjen me një bërthamë të lehtë shkumë EPS dhe është aq i lehtë sa mund të jetë. Dëshironi të bëni disa truke? Ndoshta thjesht lundrim pas varkës? Sonic është vrasësi i juve që mund t’i bëjë të gjitha! Kanalet e shtuara në bisht dhe një konkave e dyfishtë sigurojnë notim dhe kontroll. Një tabelë për kalorës fillestar dhe të ndërmjetëm që dëshiron të përparojë dhe të përmirësojë aftësitë e tyre të zgjimit.

 • TIPARET
 • 3 pendë najloni
 • Bordi fillestar dhe i ndërmjetëm
 • Maja dhe qendra e dyfishtë konkave
 • Kanale shtesë në bisht për tërheqje
 • Formohem me shtypje të lartë
 • Bërthama shkumë EPS e përpunuar me peshë të lehtë
 • Kuvertë EVA e përpunuar me brazdë me goditje bishti shumë të gjatë
 • Prodhuar me 100% energji diellore
 • Roker: 2.1″| 5.33 CM
 • Termoformuar
 • Stili wakesurf
 • Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 90 kg | 200 Ibs
 • Përmasat: 135,5 cm x 51 cm | 53.3 “x 20.1”

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Sonic Wakesurfer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *