Jobe Double Action SUP Pump 27 PSI

82.99 

Available on backorder

Category:

Description

480018001
This pump has been specially developed for SUPs and is built to last. With the plug inserted it performes double action, by releasing the plug it transformes in a strong single action pump to finish the job. Equipped with an aluminium shaft, adapter, nylon carry-bag and replaceable built-in pressure it inflates up to 27PSI.
FEATURES
  • Double or single action up to 27 psi (1,9 bar)
  • 2000cm3 cylinder for quick pumping
  • Finish effortlessly by switching to single action
  • Halkey roberts nozzle
  • Pressure gauge

PERKTHIMI

480018001
Kjo pompë është zhvilluar posaçërisht për SUP dhe është ndërtuar për të qëndruar. Me spinën e futur kryen veprim të dyfishtë, duke lëshuar spinën shndërrohet në një pompë të fortë me një veprim për të përfunduar punën. E pajisur me një bosht alumini, përshtatës, çantë transporti najloni dhe presion të integruar të zëvendësueshëm, ai fryn deri në 27 PSI.

TIPARET

  • Veprim i dyfishtë ose i vetëm deri në 27 psi (1,9 bar)
  • Cilindër 2000cm3 për pompim të shpejtë
  • Përfundoni pa mundim duke kaluar në veprim të vetëm
  • Halkey roberts hundë
  • Manometër

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Double Action SUP Pump 27 PSI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *