RUMBLE 1 P

86.46 

Available on backorder

Categories: ,

Description

8080601

Descrizione

Costruito in PVC ad alta resistenza con parziale copertura in Nylon, dotato di maniglie in nylon con protezione interna in eva soft-grip , una camera d’aria principale e una di sicurezza, sistema di scarico acqua ed attacco rinforzato con fettuccia in nylon. Non adatto ad uso professionale.

Përshkrim

E bërë nga PVC me rezistencë të lartë me mbulesë të pjesshme najloni, e pajisur me doreza najloni me mbrojtje të brendshme eva me kapje të butë, një dhomë kryesore ajri dhe një dhomë ajri sigurie, sistem kullimi të ujit dhe lidhje të përforcuar me shirit najloni. Jo i përshtatshëm për përdorim profesional.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RUMBLE 1 P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *