JOBE BASE WAKEBOARD HELMET BLACK

Categories: ,

Description

Jobe Base Wakeboard Helmet Midnight Blue

Crack a smile and not your head with a Jobe Base Helmet. Lighter than ever, capturing the hearts of water sporters everywhere, this helmet is the perfect addition to your gear. The unique double-layered foam construction adapts perfectly to your head and feels super soft. Jobe´s light weight Base helmet collection comes with a dual density ring liner.

 • Adjustable chin strap
 • Dual density ring liner
 • Lightweight helmet
 • Protective ear pads
 • Removable ear pads
 • Soft and comfortable fit

Jobe Base Wakeboard Helmet Midnight Blue

Thyeni një buzëqeshje dhe jo kokën tuaj me një helmetë bazë Jobe. Më e lehtë se kurrë, duke rrëmbyer zemrat e sportistëve të ujit kudo, kjo helmetë është shtesa perfekte për pajisjet tuaja. Konstruksioni unik i shkumës me dy shtresa përshtatet në mënyrë të përkryer në kokën tuaj dhe ndihet super i butë. Koleksioni i helmetave bazë të peshës së lehtë të Jobe vjen me një astar unaze me densitet të dyfishtë.

 • Rrip i rregullueshëm i mjekrës
 • Astar unaze me densitet të dyfishtë
 • Përkrenare e lehtë
 • Mbushëse mbrojtëse të veshit
 • Mbushëse veshësh të lëvizshme
 • Përshtatje e butë dhe e rehatshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE BASE WAKEBOARD HELMET BLACK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *