Jobe Rash Guard Women White

43.75 

Categories: , Tag:

Description

544117051

Our rash guards are made with care to ensure a soft feeling of protection on the water. An UPF50+ provides maximum ultraviolet protection, while light quick drying fabric and improved sizing & fit makes your day on the water a little better. Feel free anywhere at any time. Being practical doesn’t mean you can’t be fashionable.

  • Ultraviolet protection factor 50+
  • Four-way stretch fabric
  • Light quick drying fabric

Mbrojtësit tanë ndja djegjes janë bërë me kujdes për të siguruar një ndjenjë të butë mbrojtjeje në ujë. Një UPF50+ ofron mbrojtje maksimale ndaj ultravjollcës, ndërsa pëlhura e lehtë thahet shpejtë dhe përmasa dhe përshtatje e përmirësuar e bëjnë ditën tuaj në ujë pak më të mirë. Ndjehu i lirë kudo në çdo kohë. Të jesh praktik nuk do të thotë që nuk mund të jesh në modë.

  • Faktori i mbrojtjes ultraviolet 50+
  • Pëlhurë shtrirëse me katër drejtime
  • Pëlhurë e lehtë me tharje të shpejtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Rash Guard Women White”

Your email address will not be published. Required fields are marked *