XR-REC TRIM SINGLE BACKMOUNT SET

531.00 

Available on backorder

Description

417566

The XR-Rec Trim Single Backmount Set is designed to help you perfect your buoyancy in minutes. With its 3mm aluminium backplate, it weighs only 2.8kg and is ideal for travelling. The set is available in black, blue, white and aqua.

• A 17 litre, 1000D Cordura, single backmount bladder
• The lower part of the bladder is longer compared to traditional bladders for greater buoyancy in the lower back area
• Ergonomic overpressure valve placement facilitates use in all diving positions
• Quick waist strap adjustment – a quick and easy solution for achieving the ideal trim
• Buckles on both shoulder straps
• Independent shoulder and waist straps for quick, easy adjustment
• Padded shoulder straps for extra comfort
• An adjustable crotch strap with 2 back plate attachments for improved comfort and stability
• An inflator with metal buttons
• A 3 mm aluminium back plate with ‘skeleton’ design
• A 3 mm aluminium single tank adapter
• 6 mm aluminium D-rings
• 2 tank straps

 

Seti XR-Rec Trim Single Backmount është krijuar për t’ju ndihmuar të përsosni lëvizjen tuaj në pak minuta. Me pllakën e pasme prej alumini 3 mm, peshon vetëm 2.8 kg dhe është ideal për udhëtime. Seti është i disponueshëm në ngjyrë të zezë, blu, të bardhë dhe aqua.

• Një 17 litra, 1000D Cordura, fshikëz e vetme e pasme
• Pjesa e poshtme e fshikëzës është më e gjatë në krahasim me fshikëzat tradicionale për lëvizje më të madhe në pjesën e poshtme të shpinës
• Vendosja ergonomike e valvulës së mbipresionit lehtëson përdorimin në të gjitha pozicionet e zhytjes
• Rregullim i shpejtë i rripit të belit – një zgjidhje e shpejtë dhe e lehtë për të arritur dekorimin ideal
• Kopsat në të dy rripat e shpatullave
• Rripa të pavarur të shpatullave dhe belit për rregullim të shpejtë dhe të lehtë
• Rripa shpatullash të mbushura për rehati shtesë
• Një rrip i rregullueshëm me bigëzim me 2 bashkëngjitje të pllakës së pasme për rehati dhe stabilitet të përmirësuar
• Një fryrës me butona metalikë
• Një pllakë e pasme prej alumini 3 mm me dizajn ‘skeleti’
• Një përshtatës me një rezervuar alumini 3 mm
• Unaza D alumini 6 mm
• 2 rripa rezervuari

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XR-REC TRIM SINGLE BACKMOUNT SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *