XR-REC ICE SINGLE BACKMOUNT SET

837.00 

Available on backorder

Description

The XR-Rec Ice Single Backmount Set is designed for cold water diving. The Extended Range diver will find it easy to find the trim required for technical diving. The standard 16 litre tank donut is silver with a back plate made of 6mm 316 stainless steel.

• 16l standard single tank donut
• 6 mm 316 stainless steel back plate
• 6 mm D-rings in 316 stainless steel
• 316 stainless steel buckle
• Standard harness strap
• A 316 stainless steel quick-release buckle
• An inflator with metal buttons
• 2 tank straps with 316 stainless steel buckles
• A top handle
• New padding for the back and shoulders
• Flat head bolt screws
• 2 detachable side weight pockets with D-rings and VELCRO® Brand closures (one pocket is extendable)
• Total weight: 7.3 kg

Seti XR-Rec Ice Single Backmount është projektuar për zhytje në ujë të ftohtë. Zhytësi me rreze të zgjeruar do ta ketë të lehtë të gjejë veshjen e nevojshme për zhytje teknike. Donuti standard i rezervuarit 16 litra është argjendi me një pllakë të pasme prej çeliku inox 6 mm 316.

• Donut standard i vetëm 16l
• Pllakë e pasme prej çeliku inox 6 mm 316
• Unaza D 6 mm në çelik inox 316
• Kops çelik inox 316
• Rrip parzmore standarde
• Një shtrëngim çelik inox 316 me lirim të shpejtë
• Një fryrës me butona metalikë
• 2 rripa rezervuari me 316 kopsa inox
• Një dorezë e sipërme
• Mbushje e re për shpinën dhe shpatullat
• Vida bulonash me kokë të sheshtë
• 2 xhepa të ndashëm me peshë anësore me unaza D dhe mbyllje të markës VELCRO® (një xhep mund të zgjatet)
• Pesha totale: 7.3 kg

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XR-REC ICE SINGLE BACKMOUNT SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *