SET SALAD BOWL + 6 BOWLS BAHAMAS – ICE

68.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

SET SALAD BOWL + 6 BOWLS BAHAMAS – ICE

21408

The Bahamas set of six bowls and a large salad bowl is made of MS. Methylstyrene is a high-quality material resistant to impacts and unbreakable, so it doesn’t scratch.

Perkthimi:

Seti i Bahamas me gjashtë tasa dhe një tas të madh sallate është bërë nga MS. Metilstiren është një material me cilësi të lartë rezistent ndaj goditjeve dhe i pathyeshëm, kështu që nuk gërvisht.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SET SALAD BOWL + 6 BOWLS BAHAMAS – ICE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *