MELAMINE COFFEE SET HARMONY – ACQUA, 6 PC

35.00 

Available on backorder

Description

The melamine coffee set of the Harmony Acqua nautical crockery has stackable cups to take up little space in the kitchen.
The melamine plate is rectangular, giving a modern touch to the unbreakable crockery and it accompanies the melamine plates from the same collection.

Perkthimi:

Kompleti i kafesë melamine i enëve detare Harmony Acqua ka filxhanë të grumbulluar për të zënë pak hapësirë ​​në kuzhinë.
Pjata melamine është drejtkëndëshe, duke i dhënë një prekje moderne enëve të pathyeshme dhe shoqëron pjatat melamine nga i njëjti koleksion.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAMINE COFFEE SET HARMONY – ACQUA, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *