MAGNETIC SHAKER

67.41 

Available on backorder

Description

415172

The Magnetic Shaker uses a magnet making it the ideal tool for signalling only when necessary.The Magnetic Shaker, allows you to alert your companions only when you want to. The magnet blocks the metal ball from continuous annoying noises.

The main features of the Magnetic Shaker are:
– Special magnetic system
– The magnet avoids unwanted and irritating noises
– Lightweight and easy to store
– Easy to use with a simple downward movement

Shkundesi magnetik përdor një magnet duke e bërë atë mjetin ideal për sinjalizimin vetëm kur është e nevojshme. Shkundesi magnetik ju lejon të lajmëroni shoqëruesit tuaj vetëm kur dëshironi. Magneti bllokon topin metalik nga zhurmat e vazhdueshme të bezdisshme.

Karakteristikat kryesore të Shkundesit Magnetik janë:
– Sistem magnetik special
– Magneti shmang zhurmat e padëshiruara dhe irrituese
– I lehte dhe i lehte per tu ruajtur
– Lehtë për t’u përdorur me një lëvizje të thjeshtë poshtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MAGNETIC SHAKER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *