Juniors’ Vision Puffy Jacket

190.00 

Available on backorder

Description

Juniors’ Vision Puffy Jacket
41755
The Junior Vision kids’ puffer jacket delivers warmth, comfort, protection and style. Responsibly made, the DWR treatment is PFC-free and the light, cozy high loft insulation is made with recycled materials.
Details
Fiber content:
Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyamide – Lining 2: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)
Care Instructions:
Close zippers before washing. Close hook and loop before washing. Wash dark colours separately. Wash inside out. Use liquid detergent. Do not use fabric softener. Dry inside out. Tumble dry with dryer balls. Tumble dry until completely dry.
Weight:
850g

Perkthimi

Xhaketë e fryrë Vizioni Juniors
nr 41755
Xhaketa pufer për fëmijë Junior Vision jep ngrohtësi, rehati, mbrojtje dhe stil. E bërë me përgjegjësi, trajtimi DWR është pa PFC dhe izolimi i lehtë dhe komod i papafingos është bërë me materiale të ricikluara.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliamid – Rreshtimi 2: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë. Përdorni detergjent të lëngshëm. Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni brenda jashtë. Thajeni me topa tharëse. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht.
Pesha:
850 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Vision Puffy Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *