GOMMONET

23.13 

Description

 6464482

Descrizione

Detergente formulato per la pulizia dei gommoni di ogni materiale. Si spruzza sulla superficie strofinando con una spugna bagnata e quindi si risciacqua. Flacone da lt.0,75. Conf. da 12 pz.

6464482

GOMMONET LT.0.75

Përshkrim

Detergjent i formuluar për pastrimin e anijeve të fryrë nga çdo material. Spërkatet në sipërfaqe duke e fërkuar me një sfungjer të lagur dhe më pas shpëlahet. Shishe 0.75 litra. Pako prej 12 copë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GOMMONET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *