C-SYSTEMS ET 108

71.99 

Description

 6460678

Descrizione

Sistema epossidico con rapporto di catalizzazione 100:80 in peso. Consistenza tixotropica, lunga durata della miscela, eccezionalmente riempiente per le parti non collimanti, per incollaggi di coperte di grandi dimensioni (legno-legno, vetroresina-legno, assemblaggio vetroresina-vetroresina e lavorazioni analoghe). Resa teorica 350-450 g/mq

Unità di misura N

Përshkrim

Sistemi epoksi me raport katalizatori 100: 80 në peshë. Qëndrueshmëria tiksotropike, përzierje afatgjatë, përjashtimisht mbushëse për pjesë jo kolimizuese, për ngjitje batanije me përmasa të mëdha (druri prej druri, druri prej xhami prej druri, montim prej tekstil me fije qelqi dhe procese të ngjashme). Rendimenti teorik 350-450 g / m2

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “C-SYSTEMS ET 108”

Your email address will not be published. Required fields are marked *