Floating Caravans

49,999.00 

Available on backorder

Description

Floating Caravans

Soon in Albania, Floating Caravan. Some like yachts, some like caravans, others like nature. We do it all together through amphibious vehicles specially designed for those who don’t want restrictions on movement and comfort. We welcome you for more info at @crewshopalbania, Tirana, Durres or Green Coast Palace

Sëshepejti në Shqipëri, Floating Caravan. Disa pëlqejne jahtet, disa pëlqejnë rulotët, të tjerë pelqejnë natyrën. Ne i bëjmë te gjithë bashkë nëpërmjet mjeteve amfibe të krijuara posacerisht për ata, që nuk duan kufizime në levizje dhe komoditet. Ju mirëpresim për më shume info në @crewshopalbania, Tirane, Durres ose Green Coast Palase

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Floating Caravans”

Your email address will not be published. Required fields are marked *