ICON 40 GT 2x350HP

Description

Rif. Mooring:Italy
Availability:immediate
Length:12.5
Guests:18
Engine: 2 × 350 Suzuki
Maker:ICON
Model:ICON 40 GT
Year:2018

CREW SHOP dyqani i fokusuar tek nautika Shqiptare, përfaqëson kantierin e gomoneve ICON (Nautica Siciliana) dhe ju ofron çmime të skontuara për të gjithë gomonet e reja që kërkoni të porosisni nëpërmjet nesh në cilësinë e dealer të këtij kantieri. Gjithashtu ju ofrojmë asistencën tonë për regjistrimin e gomones me flamuj të ndryshëm, përfshirë atë Shqiptar pa aplikuar TVSH. Tek ne do keni mundësi te zhvilloni kurse për t’u pajisur me patenta detare Shqiptare ose Ndërkombëtare. Do keni mundesi të testoni dhe të zhvilloni aftësitë profesionale me anë të simulimit detar, në mënyrë që kur të drejtoni mjetin tuaj, të ndjeheni dhe të veproni si një kapiten i vërtetë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ICON 40 GT 2x350HP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *