CAPOTTINA BIMINI IN ACCIAIO INOX A 3 ARCHI

855.99 

Available on backorder

Description

6565030

Descrizione

Capottina BIMINOX para sole, para acqua. Telaio a 3 archi in acciaio inox AISI 316L Ø mm. 22. Snodi in acciaio inox, tessuto poliestere 100% spalmato in vinile.Completa di ogni accessorio. Velocità massima di utilizzo 60 km/h. Disponibili su ordinazione

Unità di Misura

N
Articolo Descrizione
6565030 CAPOTTINA BIANCA CM 170X140H
6565030BL CAPOTTINA BLU NAVY CM 170X140H
6565031 CAPOTTINA BIANCA CM 185X140H
6565031BL CAPOTTINA BLU NAVY CM 185X140H
6565032 CAPOTTINA BIANCA CM 200X140H
6565032BL CAPOTTINA BLU NAVY CM 200X140H
6565033 CAPOTTINA BIANCA CM 215X140H
6565033BL CAPOTTINA BLU NAVY CM 215X140H
PERKTHIMI

6565030

TENDE  E BARDHË CM 170X140H

Përshkrimi

Kapuç mbrojtës nga dielli dhe uji BIMINOX. Kornizë me 3 harqe prej inoksi AISI 316L Ø mm. 22. Lidhje nga çelik inox, pëlhurë 100% poliester e veshur me vinyl. E kompletuar me të gjithë aksesorët. Shpejtësia maksimale e përdorimit 60 km/h. Në dispozicion për porosi

Njësia Matëse

N

Articolo Descrizione
6565030 CAPOTTINA BIANCA CM 170X140H
6565030BL CAPOTTINA BLU NAVY CM 170X140H
6565031 CAPOTTINA BIANCA CM 185X140H
6565031BL CAPOTTINA BLU NAVY CM 185X140H
6565032 CAPOTTINA BIANCA CM 200X140H
6565032BL CAPOTTINA BLU NAVY CM 200X140H
6565033 CAPOTTINA BIANCA CM 215X140H
6565033BL CAPOTTINA BLU NAVY CM 215X140H

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAPOTTINA BIMINI IN ACCIAIO INOX A 3 ARCHI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *