CAPOTTINA BLACVELVET IN ACCIAIO INOX A 4 ARCHI

3,683.99 

Available on backorder

Description

 6502245

Descrizione

Capottina BLACKVELVET è stata studiata per creare le condizioni ideali a bordo della vostra barca. Telaio a 4 archi in acciaio inox AISI 316 Ø mm. 25. Smontabile, si assembla in pochi e semplici passaggi. La speciale rete Spider riduce l’irradiazione so- lare abbassando la luminosità del 50% e favorisce un flusso di aria continuo che rende l’ambiente gradevolmente illuminato e piacevolmente fresco. Il filtraggio dei raggi UV inoltre stimola un’abbronzatura progressiva e delica- ta. Completa di ogni accessorio. Velocità massima di utilizzo 60 km/h.

Unità di Misura

N

Articolo Descrizione
6502245 CAPOTTINA NERA CM.245X156H
6502255 CAPOTTINA NERA CM.255X156H
6502270 CAPOTTINA NERA CM.270X156H

PERKTHIMI

Artikulli 6502245

TENDE E ZEZE CM.245X156H

Përshkrimi

Mbulesa BLACKVELVET është projektuar për të krijuar kushte ideale në bordin e varkës tuaj. Kornizë me 4 harqe prej inoksi AISI 316 Ø mm. 25. I çmontuar, mund të montohet në disa hapa të thjeshtë. Rrjeta speciale Spider redukton rrezatimin diellor duke ulur ndriçimin me 50% dhe nxit një rrjedhje të vazhdueshme ajri që e bën mjedisin të ndriçuar këndshëm dhe këndshëm të freskët. Filtrimi i rrezeve UV gjithashtu stimulon një nxirje progresive dhe delikate. Kompletuar me çdo aksesor. Shpejtësia maksimale e përdorimit 60 km/h.

Njësia Matëse

N

Articolo Descrizione
6502245 CAPOTTINA NERA CM.245X156H
6502255 CAPOTTINA NERA CM.255X156H
6502270 CAPOTTINA NERA CM.270X156H

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CAPOTTINA BLACVELVET IN ACCIAIO INOX A 4 ARCHI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *