WEIGHT BELT – STAINLESS STEEL BUCKLE

40.99 

Available on backorder

Category:

Description

415123

The Stainless Steel Weight Belt is an indispensable tool for diving. The steel buckle guarantees greater reliability and resistance, and by inserting the weights you can compensate for the buoyancy of a wetsuit and, thanks to the quick release buckle, remove it easily.

The main features of the Weight Belt are:
– Stainless steel quick release buckle
– Sturdy, tear-proof strap

PERKTHIMI:

Rripi i peshës prej çeliku inox është një mjet i domosdoshëm për zhytje. Kopsa prej çeliku garanton besueshmëri dhe rezistencë më të madhe, dhe duke futur peshat mund të kompensoni lëvizjen e një kostum lagur dhe, falë shtrëngimit të lëshimit të shpejtë, ta hiqni atë lehtësisht.

Karakteristikat kryesore të rripit të peshës janë:
– Kapëse çeliku inox me lirim të shpejtë
– Rrip i fortë, rezistent ndaj grisjes

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WEIGHT BELT – STAINLESS STEEL BUCKLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *