TRI-VISION MASK

34.06 

Available on backorder

Category:

Description

461075

See clearly with our Zoggs Tri-Vision Mask, featuring a larger frame for a comfortable fit and offering 180 degree peripheral vision through the use of CLT™ Curved Lens Technology. The clear gaskets provide a greater light balance for fantastic clarity and the clear lens features maximum UV protection and anti-fog for exceptional moisture control. The Tri-Vision mask is ideal for indoor training, and with a thick split-yoke strap designed to reduce pressure around the eyes combined with a soft silicone seal you can achieve excellent comfort.

PERKTHIMI:

Shihni qartë me maskën tonë Zoggs Tri-Vision, e cila përmban një kornizë më të madhe për një përshtatje të rehatshme dhe ofron vizion periferik 180 gradë nëpërmjet përdorimit të teknologjisë CLT™ të lenteve të lakuar. Guarnicionet e qarta ofrojnë një ekuilibër më të madh të dritës për qartësi fantastike dhe lentet e qarta kanë mbrojtje maksimale ndaj UV dhe kundër mjegullës për kontroll të jashtëzakonshëm të lagështisë. Maska Tri-Vision është ideale për stërvitje në ambiente të mbyllura dhe me një rrip të trashë të ndarë, të krijuar për të reduktuar presionin rreth syve të kombinuar me një vulë të butë silikoni, mund të arrini rehati të shkëlqyer.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRI-VISION MASK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *