Snorkel SPORT

35.99 

Available on backorder

Category:

Description

411423

DESCRIPTION
The Sport model is an adult snorkel with a sliding snorkel holder system, practical and comfortable to use. The snorkel is ergonomic and made of comfortable silicone, allowing for long snorkeling trips.
The key features of the Sport adult snorkel are:

– Sliding snorkel holder
– Ergonomic silicone mouthpiece
– Ideal for prolonged wearing
– Easy to use

PERKTHIMI:

PËRSHKRIM
Modeli Sport është një snorkel për të rritur me një sistem mbajtës snorkel rrëshqitës, praktik dhe i rehatshëm për t’u përdorur. Periskopi është ergonomik dhe i bërë nga silikoni i rehatshëm, duke lejuar udhëtime të gjata me snorkeling.
Karakteristikat kryesore të snorkelit për të rritur Sport janë:

– Mbajtës rrëshqitës i snorkelit
– Grykë ergonomike silikoni
– Ideale për përdorim të zgjatur
– Lehtë për t’u përdorur

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Snorkel SPORT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *