Snorkel ROVER S

23.00 

Available on backorder

Category:

Description

411521

DESCRIPTION
The Rover S adult snorkel is ergonomic and easy to use. It has a curved structure with technology for preventing water leaks inside the snorkel. The mouthpiece is made of silicone for prolonged use without discomfort to the gums. The tube is durable and easy to empty into the water.
The key features of the Rover S adult snorkel are:

– Integrated snorkel holder for easy use of the device.
– Curved structure with anti-water leaks technology.
– Ergonomic silicone mouthpiece
– Ideal for prolonged wearing
– Easy to use

PERKTHIMI:

PËRSHKRIM
Periskopi Rover S për të rritur është ergonomik dhe i lehtë për t’u përdorur. Ka një strukturë të lakuar me teknologji për parandalimin e rrjedhjeve të ujit brenda snorkelit. Gryka është prej silikoni për përdorim të zgjatur pa shqetësime në mishrat e dhëmbëve. Tubi është i qëndrueshëm dhe i lehtë për t’u zbrazur në ujë.
Karakteristikat kryesore të snorkelit për të rritur Rover S janë:

– Mbajtës i integruar i snorkelit për përdorim të lehtë të pajisjes.
– Strukturë e lakuar me teknologji kundër rrjedhjeve të ujit.
– Grykë ergonomike silikoni
– Ideale për përdorim të zgjatur
– Lehtë për t’u përdorur

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Snorkel ROVER S”

Your email address will not be published. Required fields are marked *