RIPPER JNR

24.53 

Category:

Description

Art. 461323

 

Our Ripper Junior Goggles are perfect for juniors learning to swim! These goggles have an adjustable nose bridge and silicone head strap, along with tinted lenses with maximum UV protection and anti-fog, making them perfect for swimming lessons as well as indoor and outdoor swimming!

 

Perkthimi:

 

Syzet tona Ripper Junior janë perfekte për të rinjtë që mësojnë të notojnë! Këto syze kanë një hark hunde të rregullueshme dhe rrip koke silikoni, së bashku me lente të lyer me mbrojtje maksimale ndaj UV dhe kundër mjegullës, duke i bërë ato perfekte për mësimet e notit, si dhe notin brenda dhe jashtë!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RIPPER JNR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *