OTTER

24.53 

Category:

Description

Art. 461023

You won’t have to worry about anything other than enjoying your swim with our Otter goggles. Our unique hypo-allergenic Soft-Seal frame moulds to the contours of your face for superb customized fit, while our high quality silicone split yoke straps provide a secure but comfortable hold. The blue tinted lenses are designed to provide good protection against the sun and bright indoor light, making it a great goggle for indoor use.

 

Perkthimi:

 

Nuk do t’ju duhet të shqetësoheni për asgjë tjetër përveçse të shijoni notin tuaj me syzet tona Otter. Format tona unike të kornizës hipo-alergjike Soft-Seal në konturet e fytyrës suaj për përshtatje të shkëlqyer të personalizuar, ndërsa rripat tanë të ndara silikoni me cilësi të lartë ofrojnë një mbajtje të sigurt, por të rehatshme. Lentet e ngjyrosura blu janë krijuar për të siguruar mbrojtje të mirë kundër diellit dhe dritës së ndritshme të brendshme, duke e bërë atë një syze të shkëlqyer për përdorim të brendshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OTTER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *