LITTLE SUPER SEAL

34.43 

Category:

Description

Art. 461419

 

Jump in and make a splash with our Little Super Seal swimming goggle. Our high quality split yoke strap provides fantastic support and comfort for your child, and the quick adjust mechanism makes adjusting the goggle an absolute breeze. This goggle also features clear lenses for maximum clarity and visibility so you can be sure your little one is getting the most out of their swim. We’ve even thrown in UV protection and anti-fog, so nothing can prevent them from having a fantastic swim.
Perkthimi
Hidhuni ne uje dhe bëni një spërkatje me syzet tona të notit Little Super Seal. Rripi i ndarë me cilësi të lartë ofron mbështetje dhe rehati fantastike për fëmijën tuaj, dhe mekanizmi i rregullimit të shpejtë e bën rregullimin e syzeve një fllad absolut. Kjo syze gjithashtu përmban lente të qarta për qartësi dhe dukshmëri maksimale, në mënyrë që të jeni të sigurt që fëmija juaj po përfiton sa më shumë nga noti i tij. Ne kemi hedhur madje edhe mbrojtje UV dhe kundër mjegullës, kështu që asgjë nuk mund t’i pengojë ata të bëjnë një notim fantastik.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LITTLE SUPER SEAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *