ENDURA

36.91 

Category:

Description

461006

Let nothing get in the way of enjoying your swim with our Endura goggle. On top of looking great, this goggle features a slide adjust system to help you find the right fit, as well as a split yoke strap for maximum support and comfort. Built-in anti-fog and UV protection also feature in this goggle, while the tinted lenses provide moderate protection against sun and bright indoor light levels. A perfect all-round goggle for indoor swimming.

PERKTHIMI:

Le të mos pengojë asgjë për të shijuar notin tuaj me syzet tona Endura. Përveç pamjes së shkëlqyeshme, kjo syze përmban një sistem të rregullimit të rrëshqitjes për t’ju ndihmuar të gjeni përshtatjen e duhur, si dhe një rrip të ndarë për mbështetje dhe rehati maksimale. Mbrojtja e integruar kundër mjegullës dhe ultravjollcës funksionon gjithashtu në këtë syze, ndërsa lentet e ngjyrosura ofrojnë mbrojtje të moderuar ndaj diellit dhe niveleve të ndritshme të dritës së brendshme. Një syze perfekte e gjithanshme për not në ambiente të mbyllura.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ENDURA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *