DIAMOND TITANIUM

28.99 

Available on backorder

Category:

Description

461090

The all new Diamond Titanium Goggle has arrived. Not only does this look great, but it comes packed full of features. Titanium Lenses are ideal for high level light. With light filtering features but offering both sun and glare protection to give you the greatest visibility on very sunny days. To improve visibility the lenses have a wide flat tilted front and flat sides. Includes an interchangeable nose bridge to ensure a truly customised fit.

PERKTHIMI:

Ka mbërritur syzja e re e tipit Diamond Titanium. Kjo jo vetëm që duket e mrekullueshme, por vjen e mbushur plot me karakteristika. Lentet e titanit janë ideale për dritë të nivelit të lartë. Me veçori të filtrimit të dritës, por që ofron mbrojtje nga dielli dhe shkëlqim verbues për t’ju dhënë shikueshmërinë më të madhe në ditët me shumë diell. Për të përmirësuar dukshmërinë, lentet kanë një front të gjerë të pjerrët të sheshtë dhe anët e sheshta. Përfshin një urë hunde të këmbyeshme për të siguruar një përshtatje vërtet të personalizuar.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIAMOND TITANIUM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *