COMBO KEEWEE

48.99 

Description

411810

The Keewee Combo is a snorkeling solution that combines the Keewee mask and a snorkel. This combination is perfect for long snorkelling sessions and for athletes of all levels.

The Keewee snorkel mask is a single lens mask. The mask has a silicone face piece, making it perfect for long adventures in the water. The Keewee model from Mares is robust and durable. The elastic head strap makes it comfortable to wear, even with long hair. It is also extremely easy to adjust with a sliding buckle. The field of vision is very wide thanks to the low-profile frame and the shape of the tempered glass lens.

The snorkel has a curved, ergonomic structure. The integrated snorkel holder is practical to use. The snorkel is made of silicone.

The reasons to choose the Keewee Combo mask and snorkel combination are:

Mask
• Silicone face piece
• Soft, elastic strap
• Sliding adjustment system

Snorkel
• Curved, ergonomic structure
• Integrated snorkel holder
• Silicone mouthpiece

PERKTHIMI:

Keewee Combo është një zgjidhje snorkeling që kombinon maskën Keewee dhe një snorkel. Ky kombinim është i përsosur për seanca të gjata snorkeling dhe për atletët e të gjitha niveleve.

Maska e snorkelit Keewee është një maskë me lente të vetme. Maska ka një copë silikoni për fytyrën, duke e bërë atë perfekte për aventura të gjata në ujë. Modeli Keewee nga Mares është i fortë dhe i qëndrueshëm. Rripi elastik i kokës e bën atë të rehatshëm për t’u veshur, edhe me flokë të gjatë. Është gjithashtu jashtëzakonisht e lehtë për t’u rregulluar me një shtrëngim rrëshqitës. Fusha e shikimit është shumë e gjerë falë kornizës me profil të ulët dhe formës së lenteve të xhamit të kalitur.

Periskopi ka një strukturë të lakuar, ergonomike. Mbajtësja e integruar e snorkelit është praktike për t’u përdorur. Periskopi është prej silikoni.

Arsyet për të zgjedhur maskën Keewee Combo dhe kombinimin e snorkelit janë:

Maskë
• Pjesë silikoni për fytyrën
• Rrip i butë, elastik
• Sistemi i rregullimit me rrëshqitje

Periskop
• Struktura e lakuar, ergonomike
• Mbajtëse e integruar e snorkelit
• Grykë silikoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COMBO KEEWEE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *