COMBO KEEWEE JR.

37.20 

Category:

Description

Art. 411811

 

The Keewee Combo for kids is a snorkelling solution that combines the Keewee mask and a snorkel. This combination is perfect for long snorkeling sessions and for snorkelers of all levels.

The Keewee Junior snorkel mask is a single lens mask for children aged 8 to 14 years. The mask has a silicone face piece, making it perfect for long adventures in the water. The Keewee model from Mares is robust and durable. The elastic head strap makes it comfortable to wear, even with long hair. It is also extremely easy to adjust with the sliding buckle. The field of vision is very wide thanks to the low-profile frame and the shape of the tempered glass lens.

The snorkel has a curved, ergonomic structure. The integrated snorkel holder is practical to use. The snorkel is made of silicone.

The reasons to choose the Keewee Combo mask and snorkel combination are:

Mask
• Silicone face piece
• Soft, elastic strap
• Sliding adjustment system

Snorkel
• Curved, ergonomic structure
• Integrated snorkel holder
• Silicone mouthpiece

 

Perkthimi:

 

Keewee Combo për fëmijë është një zgjidhje për snorkeling që kombinon maskën Keewee dhe një snorkel. Ky kombinim është perfekt për seanca të gjata zhytjeje dhe për zhytesit të të gjitha niveleve.

Maska e zhytjes Keewee Junior është një maskë me lente të vetme për fëmijët e moshës 8 deri në 14 vjeç. Maska ka një copë silikoni për fytyrën, duke e bërë atë perfekte për aventura të gjata në ujë. Modeli Keewee nga Mares është i fortë dhe i qëndrueshëm. Rripi elastik i kokës e bën atë të rehatshëm për t’u veshur, edhe me flokë të gjatë. Është gjithashtu jashtëzakonisht i lehtë për t’u rregulluar me shtrëngimin rrëshqitës. Fusha e shikimit është shumë e gjerë falë kornizës me profil të ulët dhe formës së lenteve të xhamit të kalitur.

Periskopi ka një strukturë të lakuar, ergonomike. Mbajtësja e integruar e snorkelit është praktike për t’u përdorur. Periskopi është prej silikoni.

Arsyet për të zgjedhur maskën Keewee Combo dhe kombinimin e snorkelit janë:

Maskë
• Pjesë silikoni për fytyrën
• Rrip i butë, elastik
• Sistemi i rregullimit me rrëshqitje

Periskop
• Struktura e lakuar, ergonomike
• Mbajtëse e integruar e snorkelit
• Grykë silikoni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COMBO KEEWEE JR.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *